Humanitarni Projekt Za Djecu Hrvatske!

Humanitarna udruga Portal dobrote pokrenula je Inicijativu pod nazivom Da ni jedno dijete u Hrvatskoj ne bude gladno, u kojoj se prikupljaju novčane donacije za djecu kojoj roditelji nisu u mogućnosti platiti obrok u školi.

Ovo nije Inicijativa vezana uz nadolazeće blagdane, ovo je Inicijativa kojom žele osigurati dječici topli obrok do kraja školske godine. Radi se o našim najmlađima koji nisu u programu socijalne pomoći iz razloga što im roditelji rade, ali mjesecima ne primaju plaću, pod ovrhama su, iz mnogobrojnih su obitelji s malim primanjima….

Cijena toplog obroka iznosi prosječno 6 kuna, te ovim putem žele istaknuti da ni jedna donacija nije premala, kako i sa 6 kn jedno će dijete dobiti topli obrok koji mu je, po nekim statistikama, i jedini topli obrok u danu.

Pozivamo sve vas velikog srca da nam se pridružite, bilo donacijom, bilo širenjem informacije o akciji. To nije samo topli obrok danas, to je ulog za budućnost!

Uključiti se u akciju možete uplatom na broj žiro računa otvoren kod Erste banke IBAN: HR5924020061500035096, primatelj: Humanitarna udruga Portal dobrote, Trakošćanska 21, 10000 Zagreb, opis plaćanja: „za akciju Da niti jedno dijete u Hrvatskoj ne bude gladno“.

Komentiraj Članak:

Komentari