Pridružite se našoj inicijativi – udruzi!

Dragi prijatelji, prije dvije godine (2013) PORTAL DOBROTE pokrenuo je inicijativu na facebook stranici KRUH ZA POSLIJE – PORTAL DOBROTE, te vas pozivamo da nam se pridružite.

O čemu se radi?

Kruh za poslije je unaprijed plaćen kruh koji zatraži netko tko nema novaca da ga kupi. Molimo vas da odvojite malo svog slobodnog vremena i prilikom kupnje u lokalnoj pekarnici zamolite ih da nam se pridruže u ovoj humanitarnoj inicijativi. Ukoliko su zainteresirani, zamolite ih neka stave obavijest na ulaz kako bi dali do znanja da pružaju ovakvu uslugu. Objasnite im da će možda ljudi upravo zbog toga više dolaziti kod njih.

Kako to funkcionira?

Prilikom kupnje bilo kojeg proizvoda u vašoj pekarnici, čovjek kupi kruh za poslije koji ostavlja na mjestu kupnje. Netko tko nema novaca za kupnju kruha pita: “IMATE LI KRUH ZA POSLIJE”, i nakon toga mu ga osoblje prodajnoga mjesta udjeli.

Eventualni problemi?

Kako ne biste imali problema sa poreznom vezano uz našu humanitarnu inicijativu za svaki unaprijed plaćeni kruh, trebao bi biti izdan račun i odložen na posebno mjesto. Kad čovjek dođe po kruh za poslije izdaje mu se kruh zajedno sa računom koji je već plaćen. Forma je zadovoljena: kruh je plaćen, račun je izdan zajedno sa kruhom, pdv državi plaćen što je vidljivo kroz izdani račun.

Vaša korist:

  • Vaše sudjelovanje u ovoj humanitarnoj inicijativi ne košta vas ništa, a dobijate besplatnu pozitivnu reklamu i doooobar osjećaj jer ste dio ekipe koja se trudi činiti dobro.
  • Ukoliko ste zainteresirani stavite obavijest “LETAK” na ulaz kako bi dali do znanja da pružate ovakvu uslugu.
  • javite nam vaš pristanak porukom na facebook, Email: portaldobrote@portal-dobrote.com.hr kako bi i vas stavili na naš “POPIS”.