LIDL HRVATSKA DONIRAO PROJEKT PORTALA DOBROTE

Humanitarna udruga Portal Dobrote od 2014. sustavno radi na osiguravanju obroka djeci u osnovnim školama kojoj roditelji nisu u mogućnosti platiti isti. 
Projekt nastavljamo osiguravajući prehranu i za srednjoškolce jer problemom plaćanja prehrane najviše su pogođena djeca strukovnih i obrtničkih škola, te djeca putnici. Kao i na početku našeg djelovanja imali smo sreće te dobili još jednog velikog humanitarnog prijatelja u Lidl Hrvatska koji se u proteklih mjesec dana odrekao dijela svog prihoda od svake prodane vode Saguaro od kojeg će izvršiti uplatu u iznosu od 206.152,00 kune koja će omogućiti gotovo 30 000 obroka do kraja školske godine djeci u 10 srednjih škola diljem Hrvatske:

1. SREDNJA ŠKOLA NOVSKA (Sisačko-moslavačka županija)
2. SREDNJA STRUKOVNA ŠKOLA ANTUNA HORVATA ĐAKOVO (Osječko-baranjska županija)
3. SREDNJA ŠKOLA – CENTAR ZA ODGOJ I OBRAZOVANJE ZAGREB (Grad Zagreb)
4. STRUKOVNA ŠKOLA GOSPIĆ (Ličko-senjska županija)
5. SREDNJA ŠKOLA KOPRIVNICA (Koprivničko-križevačka županija)
6. OBRTNIČKO-INDUSTRIJSKA ŠKOLA ŽUPANJA (Vukovarsko-srijemska županija)
7. INDUSTRIJSKO-OBRTNIČKA ŠKOLA SISAK (Sisačko-moslavačka županija)
8. POLJOPRIVREDNO ŠUMARSKA ŠKOLA VINKOVCI (Vukovarsko-srijemska županija)
9. KLESARSKA ŠKOLA PUČIŠĆA (Splitsko-dalmatinska županija)
10. GOSPODARSKA ŠKOLA ČAKOVEC (Međimurska županija)

Organizirati prehranu za sve srednjoškolce u Hrvatskoj, platiti obroke djeci kojima roditelji nisu u mogućnosti platiti isti, vratiti osmijehe na manje sretna i zabrinuta dječja lica, te pokazati hrvatskoj javnosti koliko je važno Da niti jedno dijete ne bude gladno naši su slijedeći koraci. S nadom u bolju budućnost za svu djecu Hrvatske pozivamo vas da nam pomognete UČINITI GLADNU DJECU VIDLJIVIMA.
Budi i vi dio ove važne priče jer kao što i Deklaracija o pravima djeteta kaže: “Čovječanstvo duguje djetetu sve najbolje što može dati”!

Komentiraj Članak:

Komentari