Obrok Za Poslije – Portal Dobrote!

Poštovani sugrađani i Vi se možete dobrovoljno uključiti u humanitarnu akciju, na način da u restoranu preuzmete obrok za nekoga svoga potrebitog susjeda… Dobrota i ljubav prema bližnjem nema granica, a ako postoji volja akcija poprima sve bolje i bolje obrise, pa tako i ovaj puta zahvaljujući našem Mirku Prelčecu iz Krapine koji je u sve uložio izniman trud akcija se proširila i na Obrok za poslije.

O čemu se radi neka vam objasni on sam:

“Drage sugrađanke i sugrađani! Ovim putem Vas obavještavamo da u restoranu KTC-a Krapina Bobovje 52c, Vi kao fizičke (kao i pravne) osobe možete uplatiti obrok za naše najsiromašnije građane po sistemu humanitarne akcije građanske inicijative „Obrok za poslije – Portal dobrote“(alternativa pučke kuhinje) u suradnji sa voditeljima restorana gdje ćete i dobiti sve upute o načinu uplate.

Poštovani sugrađani i Vi se možete dobrovoljno uključiti u humanitarnu akciju, na način da u restoranu preuzmete obrok za nekoga svoga potrebitog susjeda (starijeg, bolesnog, nemoćnog i siromašnog), a živite u udaljenim mjestima i svakoga dana putujete u Krapinu. Na taj način postati ćete volonter ove građanske inicijative i dobiti ćete odgovarajuću potvrdu od Centra za socijalnu skrb Krapina, kojom potvrdom ćete moći podizati obroke i dostaviti do istih. Vezano za volontiranje sve informacije možete dobiti na broj telefona 095/878-1257 i na e-mail adresu mirko.prelcec@gmail.com.
U ime građanske inicijative “Obrok za poslije – Portal dobrote“ siromašnih, jadnih, nemoćnih i napuštenih krajnjih korisnika kao i u osobno ime unaprijed od srca iz dubine duše veliko HVALA!”

Komentiraj Članak:

Komentari