Nastvaljamo svoju djelatnost prikupljanja donacija za obroke djeci u školama.

Nakon što je prošle godine u javnosti buknuo slučaj o gladnoj djeci u školama, naša udruga Portal Dobrote odlučila je organizirati inicijativu “prikupljanja donacija za obroke djeci u školama” kojom želimo pomoći onim skupinama djece koja nisu u programu socijalne pomoći jer im roditelji rade, ali mjesecima ne primaju plaću, pod ovrhama su, iz mnogobrojnih su obitelji s malim primanjima.

Našoj inicijativi pridružila se i Tatjana Cameron Tajči sa svojom novom pjesmom ‘Uzorita’ , koja je i pokrenula kampanju za grupno financiranje na IndieGoGo platformi pod nazivom “No Child Left Hungry & No Person Left Powerless“. Pozivamo sve Vas velikog srca da nam se pridružite, bilo donacijom, bilo širenjem informacije o inicijativi. To nije samo topli obrok danas, to je ulog za budućnost!

KAKO MOŽETE POMOĆI:
1. Uplatom na žiro-račun otvoren kod Erste banke IBAN: HR5924020061500035096, primatelj: Humanitarna udruga Portal dobrote, Trakošćanska 21, 10000 Zagreb, opis plaćanja: „za inicijativu prikupljanja donacija za obroke djeci u školama“
2. Donacijom preko IndieGoGo kampanje
3. Za informacije, upite i prijedloge obrativši se na kontakt Portal Dobrote ili FB stranicu Kruh Za Poslije
4. Obavijestivši nas i o vašoj školi u kojoj djeca nemaju plaćen obrok

Komentiraj Članak:

Komentari