Projekt – D-Spa Šibenik.

Sudjelovanjem u programima D-Spa osigurat ćete djeci tople obroke u školi.

Niz humanitarnih sportskih programa čiji je cilj ukazivanje na zdrav život i sretno odrastanje, održat će se sljedeću subotu, 28. studenog u D-Resortu Šibenik, kako bi se prikupila sredstva za pomoć djeci koja nemaju mogućnost imati topli obrok u školama diljem zemlje.

Time se D-Resort Šibenik i D-Spa priključuje humanitarnoj inicijativi ‘Portala dobrote’. Dolaskom u D-Spa u periodu od 9 do 17 sati, možete sudjelovati u power yogi, total body programu, hard body drillu, step classu, treningu body skills ili relaxing with rollers programu, i tako podržati tu plemenitu inicijativu.

Sportski programi su besplatni, a svatko tko želi pomoći da djeca imaju topli obrok u školama, mogu donirati sredstva na za to predviđeno mjesto.

Programe ‘Pokretom za mala srca’ vodit će Josipa Bijonda Šepović, diplomirana kineziologinja fitnessa i aerobike, predsjednica rekreacijskog kluba Forza koji postoji dugi niz godina i djeluje u više gradova. Josipa je i licencirana Total Body instruktorica, organizatorica aerobica i total body konvencija već dugi niz godina. Život posvećen sportu i edukaciji punim srcem, izvlači iz nje ljepotu, snagu i znanje koje prenosi na sve one koji si žele omogućiti zdravije i aktivnije životne navike.

Irena Slovaček, licencirana yoga i pilates instruktorica od strane Minstarstva znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske, licencirana Bodyskills i Metabolic Effect trenerica i međunarodna prezenterica, također će voditi program. Uz njih, na raspolaganju će biti i Ružica Švabek, Ivana Vidalin te Ana Štampar, licencirane instruktorice fitnesa iz rekreacijskog kluba Forza.

Zdravi život svakom pojedincu trebao bi biti dnevni imperativ. Sudjelujte u programima, podržite plemenitu inicijativu i pomozite djeci da imaju zdravo djetinjstvo.

IZVOR: Šibenik In

Komentiraj Članak:

Komentari