Projekt: “Val Dobrote”

Pozivamo vas da nam se pridružite u Inicijativi prikupljanja pomoći za poplavom ugrožena područja “VAL DOBROTE” . Inicijativu pokreće građanska inicijativa KRUH ZA POSLIJE – PORTAL DOBROTE, sa Sanjom Bijonda kao nositeljicom akcije. Inicijativa će se provoditi na području Sisačko-Moslavačke Županije i Grada Zagreba, a u suradnji s Hrvatskim Crvenim Križem koji će u konačnici preuzimati prikupljene namirnice i odvoziti ih direktno do ugroženih.

Pozivamo sve vas koji ste u mogućnosti da u svoje sportske klubove, firme, vrtiće, škole i ostala mjesta gdje je to moguće postavite kutije u koje bi se prikupljale isključivo NEKVARLJIVE NAMIRNICE (sol, šećer, brašno, ulje i sl.) I HIGIJENSKE POTREPŠTINE. Ono što posebno želimo istaknuti je to da je većina tog poplavljenog područja i inače jedan od najsiromašnijih krajeva u Hrvatskoj, pa ih je ova poplava i gubitak svega dovela do toga da su ljudi doslovce gladni. Crveni Križ Sisak je na izmaku snaga, a skladište im je prazno. Svaka pomoć, pa i ona koja vam se čini jako mala, za ove ljude je velika.
Inicijativa će trajati u periodu od 01.03. do 01.04., te nam se za sudjelovanje obvezno obratite na facebook stranicu Kruh Za Poslije – Portal Dobrote https://www.facebook.com/pages/Kruh-Za-Poslije-Portal-Dobrote/191516967678086, na mail: portaldobrote@portal-dobrote.com.hr ili direktno na broj: 095 8888 009.
Molimo vas ukoliko niste u mogućnosti priključiti se akciji namirnicama, podijelite ovu zamolbu kako bi doprijela do što većeg broja ljudi!

Hvala svima unaprijed.

Komentiraj Članak:

Komentari