IZJAVA O PRIVATNOSTI

 

HUMANITARNA UDRUGA PORTAL DOBROTE iz Zagreba svjesni su da je sigurnost Vaših osobnih podataka pri upotrebi naše web stranica i društvenih mreža itekako važna, pa zaštitu Vaših osobnih podataka shvaćamo vrlo ozbiljno. Zbog toga želimo da znate kada pohranjujemo koje podatke i kako ih koristimo. Ovom Izjavom o privatnosti želimo Vas stoga upoznati o našim sigurnosnim mjerama.

Prikupljanje podataka

Sve naše stranice možete koristiti bez otkrivanja Vaših osobnih podataka. Niste obvezni pružiti nam Vaše osobne podatke kao uvjet korištenja stranice ili grupe, osim ukoliko je to potrebno da bi Vam pružili uslugu u skladu s Vašim zahtjevom.

Prikupljanje i obrada osobnih podataka

Osobne podatke prikupljamo samo kada nam ih Vi sami stavite na raspolaganje npr. putem slanja poruke u inbox ili slanjem elektroničke pošte, te u sličnim situacijama u kojim ste odabrali pružiti nam podatke. Baza podataka i njen sadržaj ostaju kod nas te pri izvršiteljima obrade i serverima koji djeluju u naše ime te su nam odgovorni. Vaše osobne podatke u bilo kojem obliku nećemo proslijediti trećim stranama (ni izravno niti preko zastupnika), osim ako nismo pribavili Vašu privolu ili ako postoji zakonska osnova za isto.
Zadržat ćemo kontrolu i odgovornost za korištenje svih osobnih podataka koje ste s nama podijelili.

Svrha korištenja

Podaci koje prikupljamo koristit će se samo u svrhe legitimnog interesa.

Pravo uvida i ispravka

U odnosu na sve Vaše osobne podatke koji su kod nas pohranjeni Vi imate pravo uvida te prava ispravka, dopune i brisanja istih kada su nepotpuni, netočni i neažurni. Za navedeno je dovoljno poslati poruku u naš inbox.

Pravo odustajanja

Vi imate pravo u svakom trenutku zatražiti prestanak obrade osobnih podataka, osim ako se radi o obradi podataka u statističke svrhe kada Vaši osobni podaci više ne omogućuju Vašu identifikaciju. Samo pošaljite u naš inbox.

Čuvanje podataka

Osobne podatke čuvamo toliko dugo koliko je potrebno da tražena usluga bude pružena, osim ako zakon ne propisuje drugačije (npr. u vezi sa sudskim postupkom koji je u tijeku).

Djeca

Vodeći računa o važnosti zaštite privatnosti djece na našim stranicama ne prikupljamo, ne obrađujemo i ne koristimo informacije o osobama za koje nam je poznato da su mlađe od 13 godina bez prethodne i vjerodostojne privole zakonskog zastupnika. Zakonski zastupnik ima pravo i može zahtijevati uvid u informacije koje je dalo dijete te može zahtijevati da se one obrišu.

Kontakt

Ukoliko imate bilo kakav problem, pitanja ili sugestije, molimo obratite nam se porukom u inbox na društvenim mrežama ili na e-mail: portaldobrote@portal-dobrote.com.hr.

Stalni razvoj Interneta zahtijeva povremene prilagodbe naše izjave o privatnosti pa pridržavamo pravo izmjena iste kada je to potrebno.

Komentiraj Članak:

Komentari